Agonda strand - Resorts in Agonda, strandhuisjes in Goa, Goa hotels

Agonda Beach

Agonda Beach, Een prachtig drie kilometer strook van relatief ongerept strand, is het vrij ongerepte parel in de kroon, dat ligt ten zuiden Goa. Een rustige vissersdorp voor het grootste deel van het jaar, Agonda strand wordt omgetoverd tot een redelijk high-end, familie-georiënteerd, yoga-liefhebbende Goa beach resort voor vijf maanden in de november tot maart seizoen.

Op de dageraad wandelingen langs deze prachtige Goa strand kan men tegenkomen koeien een wandeling langs het genieten van hun ochtendwandeling, vissers vervoeren in hun vaak overvloedige vangsten, toeristen joggen, yogi's het uitoefenen van hun asana's en anderen gaan voor lange zwemt in de rust 's ochtends vroeg Arabische zee.

Slechts vijf kilometer ten zuiden van het idyllische Kola strand en tien kilometer ten noorden van de drukke Palolem strand, Agonda strand een perfecte locatie in dat het een oase van rust wanneer u het nodig dat het is, maar ook een korte rit naar de activiteit van het centrum van zuid-Goa, Palolem strand.

Er zijn restaurants voor elke smaak in Agonda strand aan te passen, uit heerlijke, gemakkelijk op de zak Thalis in Fatima's Thali winkel, om te watertanden biologisch vegetarisch eten bij Blue Planet (net buiten Agonda in de jungle op weg naar Palolem beach), om prachtig gekookt verse zeevruchten in Dunhill, de authentieke Italiaanse keuken, tot ver buiten de reguliere pizza's en pasta's, in La Dolce Vita.

Accommodatie in Agonda strand wordt ook gevarieerd, van uber-luxe villa's op het strand, op kamers in guesthouses, tot zeer basic strandhuisjes, op kamers in de huizen van de vissers ...

Met geen van de beruchte Goa nachtleven als zodanig (drinken op de vele strand-hutten in afwijking van) en een overvloed aan yoga lessen, cursussen en docent-trainingen om uit te kiezen, heeft Agonda strand een reputatie voor het zijn de Goa strand om te ontsnappen aan het allemaal op, of het nu een toevluchtsoord van de over-toegeeflijkheid van nachten op andere stranden, of een schuilplaats van een stressvol jaar op het werk. Agonda strand is de ultieme laid-back Goa strandvakantie bestemmingen.

Resorts in Agonda Beach

  • Share us with your friends
EnglishRussianGermanDanishSpanishFrenchDutch