Agonda strand - Resorts i Agonda, badehuse i Goa, South Goa hoteller

Agonda Beach

Agonda Beach, En fantastisk tre kilometer strækning af relativt uberørt strand, er det forholdsvis uspolerede juvelen i kronen, som er syd Goa. En stille fiskerby til det meste af året, Agonda stranden forvandler sig til en temmelig high-end, familie orienteret, yoga-elskende Goa Beach Resort i fem måneder i November til marts sæson.

På daggry går langs denne smukke Goa strand kan man støde på køer slentre langs nyder deres morgentur, fiskerne hale deres ofte rigelige fangster, turister jogging, yogier øve deres asanas og andre går til lange svømmeture i det rolige tidligt om morgenen Arabiske Hav.

Kun fem kilometer syd for den idylliske Kola stranden og ti kilometer nord for den travle Palolem Beach, er Agonda stranden perfekt beliggende i, at det er et stille tilflugtssted, når du har brug for det at være, men også en kort køretur til aktiviteten af navet af syd Goa, Palolem Beach.

Der er restauranter for enhver smag i Agonda stranden, fra lækker, let på lommen Thalis på Fatimas Thali butik, til lækre økologiske vegetar mad på Blue Planet (lige uden Agonda i junglen på vej til Palolem Beach), til smukt kogt frisk fisk og skaldyr på Dunhill, at autentisk italiensk mad, langt ud over de almindelige pizzaer og pastaretter, på La Dolce Vita.

Indkvartering i Agonda Stranden er også varieret, fra uber-luksus villaer på stranden, til værelser i pensionater, at meget grundlæggende badehuse, til værelser i fiskernes huse ...

Med ingen af ​​de berygtede Goa natteliv som sådan (drikkevand på de mange strand-skure uanset), og et væld af yoga klasser, kurser og lærer-kurser at vælge imellem, har Agonda stranden udviklet et ry for at være den Goa stranden for at komme væk fra det hele på, uanset om det er et tilflugtssted fra overdreven nydelse af overnatninger på andre strande, eller et tilflugtssted fra et stressende år på arbejdet. Agonda Stranden er det ultimative inden for laid-back Goa Beach feriedestinationer.

Resorts in Agonda Beach

  • Share us with your friends
EnglishRussianGermanDanishSpanishFrenchDutch