Palolem beach - Resorts in Palolem, Strand hutten Palolem, recensies, accommodatie in Goa.

Palolem Beach

Palolem Beach, Het strand met de langste geschiedenis van het toerisme in het zuiden van Goa, is de perfecte Goa strand vakantie bestemming voor de toerist op zoek naar een beetje actie: watersport, het nachtleven en een enorme verscheidenheid aan restaurants en accommodaties om uit te kiezen.

Hoewel het niet meer de rustige, schilderachtige Goa strand dat het ooit was voordat het werd "ontdekt", Palolem strand is nog steeds een prachtige halve maan baai met helder, rustig water en een overvloed aan uitstekende restaurants en beach resorts voor de veeleisende reiziger. De eens zo leeg, met palmen omzoomde stranden van Palolem zijn gevuld met vissersboten die dolfijn kijk-en dagtochten, jet ski's, banaanvaren en andere wateractiviteiten. Uitstekende vers gekookte vis is overal te vinden en er zijn tal van goed geleide strandhut resorts, waar men een strand hut aan de oever te vinden met prachtige ononderbroken uitzicht op de baai.

Het centrum van Palolem strand, waar de hoofdingang is, is erg druk en vaak overvol, maar om de noordelijke en zuidelijke uiteinden is het mogelijk om zakken van vrede en rust en een aantal zeer mooie strand hut resorts. De noordkant heeft een prachtig getijdenrivier, die de Arabische zee sluit zich aan, waarop men kan genieten van mooie vogels kijken boottochten, bij uitstek geschikt voor kleine kinderen. Er is een grote uitkijkpunt op de rotsen op die eind van het strand van waaruit u een prachtig Goa zonsondergang te vangen.

Het zuidelijke einde van Palolem strand eindigt in de beroemde Point Neptunus, een rots die een scheiding tussen Palolem strand en Colomb Bay vormt. Neptune's Point is ook de thuisbasis van Silent Noise, de beroemde wekelijkse hoofdtelefoon feest, waar drommen toeristen trekken naar de smaak van de partij van Goa te krijgen en de hele nacht dansen op de klanken van trance, house en drum and bass. Alpha Bar, een andere 's avonds laat ter plekke, die wekelijks een hoofdtelefoon partij, is ook op het zuidelijke uiteinde van Palolem Beach.

De belangrijkste Palolem weg is de beste plek om te winkelen in het zuiden van Goa, met een verscheidenheid aan kleding en sieraden winkels om uit te kiezen. Koopjes zijn gemakkelijk gehad, en er zijn ook tal van goede restaurants en zelfs een ijssalon of twee, om uit te kiezen.

Resorts in Palolem Beach

  • Share us with your friends
EnglishRussianGermanDanishSpanishFrenchDutch