Patnem strand - Strand hutten boeken , Strand Resorts South Goa

Patnem Beach

Patnem Beach, Is de stillere van de twee meest populaire Zuid-Goa stranden, zowel praktisch vlak naast elkaar. Kleiner en minder druk dan Palolem strand, het heeft nog steeds een levendige sfeer en is sterk bevorderd door gezinnen reizen in Goa.

De mooie gebogen baai zorgt voor prachtige baden en hoewel niet zo rustig en beschermd als Palolem beach, het ook niet krijgt de deining die Agonda strand, naar het noorden, kan hebben. Sommige watersporten zijn hier ook verkrijgbaar, hoewel de korte reis naar Palolem beach zal zorgen voor meer opties.

Ook hier vindt men een enorme variëteit aan resorts en restaurants, van zeer eenvoudige basic Goa strandhuisjes tot luxueuze villa's op de heuvel met uitzicht op de baai. Grote verse zeevruchten, Italiaans, Mexicaans, en natuurlijk de heerlijke lokale gerechten Goa gemakkelijk beschikbaar zijn.

Yoga, reiki en een aantal andere alternatieve therapieën en healing sessies zijn verkrijgbaar in Patnem strand tijdens de seizoensgebonden maanden. Patnem strand trekt zeker een iets meer alternatieve reiziger, en vaak meer op lange termijn bezoekers ook.

Resorts in Patnem Beach

  • Share us with your friends
EnglishRussianGermanDanishSpanishFrenchDutch