Colomb strand - Beach resorts in Colomb strand, het boeken van strandhuisjes in Goa

Colomb Beach

Colomb Beach/Bay, Goa, is een foto perfecte kleine vissersdorpje dat is gelegen rondom een kleine lagune en het noordelijke uiteinde van Patnem strand, in het zuiden van Goa. Een slaperig, hechte gemeenschap van vissers voor het grootste deel van het jaar, dingen veranderen kom november van elk jaar, toen de lokale bevolking uit te gaan van hun huizen en scheurde ze aan gezinnen van vreemdelingen, restaurants en strandhuisjes krijgen herbouwd en het toeristisch seizoen begint.

Colomb baai heeft de voorkeur van jonge gezinnen en lange termijn reizigers. Een zeer vriendelijke gemeenschap, schoon, maar andere vibe, en mooie veilig zwemwater maken van deze oase van rust in het zuiden van Goa een volledig ontspannen strandvakantie bestemming.

Colomb biedt enkele mooie eetgelegenheden, net als de overwegend Kasjmir restaurant van Secret Garden, de Italiaans-run Magic View, Zwitsers-run Verborgen Gourmet en de immer populaire Laguna Vista en Boom Shankar.

De noordkant van de baai wordt omzoomd door Point van Neptunus, de rots die Colomb scheidt van Palolem strand. Neptune's Point is de thuisbasis van de bekende Silent Noise wekelijkse hoofdtelefoon partijen, evenals een aantal andere favoriete restaurants en resorts. De zuidkant van de baai grenst aan het noordelijke uiteinde van Patnem strand.

  • Gallery
  • Travel Guide
  • Visitors Notes

Resorts in Colomb Beach

  • Share us with your friends
EnglishRussianGermanDanishSpanishFrenchDutch