Palolem Beach - Resorts i Palolem, badehuse Palolem

Palolem Beach

Palolem Beach, Stranden med den længste historie af turismen i det sydlige Goa, er den perfekte Goa badeferie destination for turister på jagt efter en smule af handling: vandsport, natteliv og et enormt udvalg af spisesteder og overnatningsmuligheder at vælge imellem.

Selv om det ikke længere er den stille, billede-postkort Goa stranden, at det engang var, før det blev "opdaget", Palolem Beach er stadig en smuk halv-Moon Bay med klare, rolige farvande og en overflod af fremragende restauranter og badebyer for kræsne rejsende. De engang så tomme, palmeomkransede sand i Palolem er fyldt med fiskerbåde, der tilbyder delfin visning og dagsture, jet ski, banan forlystelser og andre vandaktiviteter. Fremragende frisk kogt fisk og skaldyr er overalt at finde, og der er mange veldrevne Beach Hut feriesteder, hvor man kan finde en strand hytte på stranden med herlige uforstyrret udsigt over bugten.

I midten af ​​Palolem Beach, hvor hovedindgangen er, er meget travlt og ofte overfyldte, men at de nordlige og sydlige ende er det muligt at finde lommer af fred og ro og nogle meget smukke Beach Hut feriesteder. Den nordlige ende har en dejlig Tidal River, der forbinder det Arabiske Hav, hvor man kan nyde charmerende fugle-ser bådture, velegnet til små børn. Der er en stor udkigspunkt på klipperne på den ende af stranden, hvorfra man kan fange en glorværdig Goa solnedgang.

Den sydlige ende af Palolem Beach ender i den berømte Neptuns Point, et klippefremspring, der danner en skillevæg mellem Palolem Beach og Colomb Bay. Neptuns Point er også hjemsted for Silent Støj, den berømte ugentlige hovedtelefoner fest, hvor et mylder af turister flokkes for at få en smagsprøve af partiets Goa og danse natten væk til lyden af ​​trance, house og tromme og bas. Alpha Bar, anden sen aften spot, som har et ugentligt hovedtelefon part, er også på den sydlige ende af Palolem Beach.

Den største Palolem Vejen er det bedste sted for shopping i det sydlige Goa, med en bred vifte af tøj og smykker butikker at vælge imellem. Tilbud er let havde, og der er også masser af gode restauranter og endda en iskiosk eller to, at vælge imellem.

Resorts in Palolem Beach

  • Share us with your friends
EnglishRussianGermanDanishSpanishFrenchDutch