Colomb beach - Beach feriesteder i Colomb stranden, booking badehuse i Goa

Colomb Beach

Colomb Beach/Bay, Goa, er et billede perfekt lille fiskerby, der er placeret omkring en lille lagune, og den nordlige ende af Patnem stranden, i det sydlige Goa. En søvnig, tæt miljø af fiskerne for det meste af året, tingene ændrer komme november hvert år, hvor lokale flytte ud af deres huse og leje dem ud til familier af udlændinge, restauranter og strand hytter bliver ombygget, og turistsæsonen begynder.

Colomb bugten foretrækkes af unge familier og langsigtede ferierejsende. En meget venlig samfund, rent, men alternativ vibe og dejlig sikker badning gøre dette stille oase i det sydlige Goa en helt afslappende badeferie destination.

Colomb ligger nogle dejlige spisemuligheder, ligesom den overvejende Kashmir restauranten på Secret Garden, den italiensk-run Magic View, schweizisk-run skjulte Gourmet og den evigt populære Laguna Vista og Boom Shankar.

Den nordlige ende af bugten er omkranset af Neptuns Point, den klippe, der adskiller Colomb fra Palolem Beach. Neptuns Point er hjemsted for den berømte Silent Noise ugentlige hovedtelefoner parter, såvel som nogle andre foretrukne restauranter og resorts. Den sydlige ende af bugten grænser op til den nordlige ende af Patnem strand.

  • Gallery
  • Travel Guide
  • Visitors Notes

Resorts in Colomb Beach

  • Share us with your friends
EnglishRussianGermanDanishSpanishFrenchDutch