Patnem beach - badehuse booking i Patnem stranden Goa

Patnem Beach

Patnem Beach, Er roligere af de to mere populære syd Goa strande, begge næsten lige ved siden af hinanden. Mindre og mindre travle end Palolem Beach, det stadig har en livlig atmosfære og er meget begunstiget af familier, der rejser i Goa.

Den dejlige kurvet bugt giver herlig badning og selv om det ikke helt så rolig og beskyttet som Palolem Beach, er det heller ikke får dønninger, Agonda stranden mod nord, kan have. Nogle former for vandsport er også tilgængelige her, selvom den korte tur til Palolem Beach vil give flere valgmuligheder.

Også her kan man finde et enormt udvalg af feriesteder og restauranter, fra meget simple basale Goa badehuse til luksuriøse villaer op på bakken med udsigt over bugten. Great frisk fisk og skaldyr, Italiensk, Mexicansk, og selvfølgelig, det lækre lokale Goa køkken er let tilgængelige.

Yoga, Reiki og en række andre alternative behandlingsformer og healing sessioner findes i Patnem stranden under de sæsonbestemte måneder. Patnem strand afgjort tiltrækker en lidt mere alternativ rejsende, og ofte mere langsigtede besøgende også.

Resorts in Patnem Beach

  • Share us with your friends
EnglishRussianGermanDanishSpanishFrenchDutch